Wintersport Italië

Wie aan Italië denkt, denkt meestal niet meteen aan wintersport. Maar met de opkomst van lowbudget vliegmaatschappijen beginnen de Italiaanse skigebieden sterk aan populariteit toe te nemen en dat is zeker niet zonder reden. Italië kent in het noorden namelijk schitterende gebieden die in 2006 nog het decor vormden voor de Olympische Winterspelen van Turijn. Bovendien heeft Italië met de Dolomiti Superski één van de grootste skigebieden van Europa (1200km skipiste en ruim 450 skiliften). Het mooie van een wintersport vakantie in Italië is dat je hier kunt genieten van het heerlijke eten en dat je er door de ligging van de skigebieden een grote sneeuwzekerheid hebt, gecombineerd met een ruime kans op zon.

Aanbieder Prijs v.a. (p.p.) Informatie
De Jong Intra 57,- De Jong Intra heeft voor in Italië ruim 100 verschillende vakanties voor de wintersport van 2013. Hierbij kun je kiezen tussen de trein, zelf rijden, de bus en vliegen. Prijs gebaseerd op 2 personen – 2 dagen
Wintrex 165,- Wintrex, bij deze grote aanbieder kunt u eenvoudig de juiste bestemming en accommodatie voor de wintersport van 2013 selecteren en reserveren.
Bizztravel 199,- Bizztravel heeft voor het seizoen 2012/2013 84 verschillende vakanties in Italië. Hier kun je eenvoudig de mooiste accommodaties (inclusief skipas) boeken.
Chalet 180,- Met 69 verschillende accommodaties heeft Chalet een zeer ruim aanbod voor de wintersport in Italië . Eenvoudig navigeren door te selecteren op groepsgrote en aantal kamers.
Sunweb Winter 124,- Sunweb heeft 44 bijzondere appartementen en chalets geregeld voor het seizoen 2012/2013. Door hun jarenlange ervaring en weten ze precies de mooie plekjes voor u te selecteren.
Fi Vakantiehuizen
240,- Fi Vakantiehuizen heeft een 32 wintersportchalets in Italië. Of u nu op zoekt bent naar iets kleins of een groep van 10 personen, bij Fi kunt het allemaal eenvoudig boeken.